Stěhování do Holandska

Poptáváte stěhování do Holandska a hledáte spolehlivé profesionály? Přestěhujeme vás na klíč, a to jak jednotlivce a rodiny, tak i firmy a instituce.

Měníte své trvalé nebo přechodné bydliště a plánujete stěhování do Holandska? Zamilovali jste si tamní květinové záhony a větrné mlýny a preferujete jízdu na kole, která je pro tuto zemi typická,, anebo se stěhujete za prací? 

Naše rodinná firma zajišťuje profesionální stěhování do zahraničí od roku 2002. Na základě zkušeností za dvacet let praxe můžeme nabídnout služby na špičkové úrovni včetně zakázek na klíč, které obnáší vytvoření stěhovacího scénáře, balení věcí a nábytku, úschovu stěhovaných břemen, přepravu a instalaci v novém působišti. Poradíme si i s přestěhováním těžkých a objemných břemen a postaráme se i o vaše vzrostlé rostliny a domácí mazlíčky.

Stěhujeme byty, chaty, rodinné domy, vily a rezidence, hotely a penziony, kanceláře a další vybavení firem a našimi zákazníky jsou i senioři a studenti. Stěhování byste měli rezervovat alespoň tři týdny předem, ale pokud potřebujete přestěhovat váš dům co nejrychleji, pokusíme se vám vyjít vstříc i tehdy. Pouze pamatujte na to, že stěhování v neděli a o svátky není možné z důvodu zákazu jízdy vozidel o hmotnosti nad 3,5 tuny po většině evropských dálnic.

Mezinárodní stěhování bytů, rodinných domů a chat

Kontaktujte nás:

Kontaktní formulář

Pro cenovou nabídku volejte kdykoli:

Informace:

Doba k zastižení – 24/7
Sídlo: Novobohdalecká 14, Praha 4 – Michle
Tel.: +420 774 156 687
Email: info@zahranicnistehovani.cz

O nás:

logo_white

Rodinná stěhovací firma s akcentem na zahraniční stěhovaní působící od roku 2002