Stěhování do Nizozemska

Stěhování do Nizozemska provádíme celoročně a stěhujeme jak rodinné domy a byty, tak i firmy či instituce. Postaráme se o komplexní služby na klíč.

Stěhování do Nizozemska i jiných evropských zemí je náročnější vzhledem k tomu, že jde zpravidla o jízdu na dlouhé vzdálenosti na jeden zátah. Naše rodinná firma zajišťuje profesionální stěhovací služby do nebo ze zahraničí již přes dvacet let a za tu dobu jsme nasbírali řadu zkušeností, které se promítají i do samotné praxe. Každá zakázka je individuální, poradíme si i s přestěhováním na klíč od zabalení věcí do krabic přes balení nábytku, případně jeho demontáž až po instalaci nábytku a spotřebičů a vybalování na novém místě.

Stěhování se týká veškerých typů nemovitostí a našimi klienty jsou dospělí lidé širokého věkového rozpětí od studentů až po seniory. Stěhujeme také firmy a instituce, například kanceláře či provozovny. Přestěhujeme i handicapované osoby a domácí zvířata a zvládneme jak velmi těžká břemena, tak i ta speciální, například klavíry nebo akvária.

Stěhování do Nizozemska probíhá celoročně, pouze s omezením svátků a nedělí, kdy platí zákaz jízdy po evropských dálnicích pro vozidla o hmotnosti vyšší než 3,5 tuny.

Mezinárodní stěhování bytů, rodinných domů a chat

Kontaktujte nás:

Kontaktní formulář

Pro cenovou nabídku volejte kdykoli:

Informace:

Doba k zastižení – 24/7
Sídlo: Novobohdalecká 14, Praha 4 – Michle
Tel.: +420 774 156 687
Email: info@zahranicnistehovani.cz

O nás:

logo_white

Rodinná stěhovací firma s akcentem na zahraniční stěhovaní působící od roku 2002