Stěhování do Lucemburska

Stěhování do Lucemburska realizujeme v průběhu celého roku kromě svátků a nedělí. Přemístíme vaši firmu i vybavení rodinného domu nebo bytu.

Stěhování do Lucemburska může proběhnout v naprostém poklidu, jestliže si zvolíte zkušené profesionály s dobrými referencemi. Naše rodinná stěhovací firma provozuje tyto služby již od roku 2002, zakládáme si na spolehlivosti a preciznosti a každou akci posuzujeme individuálně tak, aby nám neunikl žádný detail. Zajistíme komplexní stěhování na klíč pro firmy i instituce a samozřejmě i pro jednotlivce a rodiny z celé České republiky, což obnáší kromě přemístění vybavení objektů a osobních věcí i jejich zabalení a vybalování na novém působišti.

Stěhujeme prakticky nonstop, jediným omezením jsou pouze neděle a svátky, kdy nelze vyjet s kamionem nad 3,5 t na většinu evropských dálnic. V zimních měsících je stěhování také možné, ale situaci mohou komplikovat rozmary počasí.

Stěhovací proces může zahrnovat i méně obvyklé předměty a vybavení, například velké hudební nástroje, trezory, akvária, a také vzrostlé palmy a domácí či užitková zvířata, kterým se snažíme v průběhu stěhování poskytnout maximální péči.

Mezinárodní stěhování bytů, rodinných domů a chat

Kontaktujte nás:

Kontaktní formulář

Pro cenovou nabídku volejte kdykoli:

Informace:

Doba k zastižení – 24/7
Sídlo: Novobohdalecká 14, Praha 4 – Michle
Tel.: +420 774 156 687
Email: info@zahranicnistehovani.cz

O nás:

logo_white

Rodinná stěhovací firma s akcentem na zahraniční stěhovaní působící od roku 2002