Stěhování do Slovinska

Stěhujete se do Slovinska? A potřebujete přemístit vybavení rodinného domu nebo třeba vaši firmu? Stěhujeme v průběhu celého roku mimo svátky a neděle.

Naše rodinná stěhovací firma působí na trhu již od roku 2002. Dvacet let zkušeností přináší našim spokojeným klientům mnoho radosti, snažíme se tento náročný proces pojmout velkoryse, soustředit se na každý detail a vyhovět většině požadavků, kam patří i stěhování do Slovinska na klíč.

Zajišťujeme komplexní služby včetně balení a vybalování věcí, demontáže nábytku a instalace spotřebičů pro podnikatelské subjekty a instituce a samozřejmě i pro fyzické osoby. Přestěhujeme komplet vybavení bytu, chaty, rodinného domu, restaurace, kanceláří nebo i celý hotel.

Stěhování probíhá po celý rok s výjimkou nedělí a svátků, neboť v tyto dny nemůžeme vyjet s kamionem nad 3,5 tuny na většinu evropských dálnic. V ideálním případě si klienti rezervují stěhování měsíc dopředu, ale pokud se dostanete do svízelné situace a musíte se přestěhovat co nejdříve, takového zákazníka neodbýváme a snažíme se situaci vyřešit k jeho spokojenosti.

Mezinárodní stěhování bytů, rodinných domů a chat

Kontaktujte nás:

Kontaktní formulář

Pro cenovou nabídku volejte kdykoli:

Informace:

Doba k zastižení – 24/7
Sídlo: Novobohdalecká 14, Praha 4 – Michle
Tel.: +420 774 156 687
Email: info@zahranicnistehovani.cz

O nás:

logo_white

Rodinná stěhovací firma s akcentem na zahraniční stěhovaní působící od roku 2002