Stěhování do Španělska

Stěhování do Španělska je proces na poměrně dlouhou vzdálenost a probíhá na jeden zátah. Přestěhujeme vaši provozovnu, kanceláře i rodinný dům.

Stěhujete se do Španělska za prací, anebo vás zlákalo tamní subtropické podnebí a přímořská letoviska? Pak budete zřejmě poptávat služby stěhovacích firem. Naše rodinná společnost se specializuje na mezinárodní stěhování již déle, než dvacet let. Díky mnoha zkušenostem vám tak můžeme nabídnout služby, které srazí na minimum stres a další nepříjemnosti, které obvykle stěhování provází.

Stěhujeme firmy (kanceláře, skladové prostory, výrobu a provozovny) a samozřejmě i fyzické osoby (jednotlivce a rodiny včetně seniorů a studentů), přestěhujeme komplet vybavení rodinného domu, restaurace, hotelu nebo výrobního skladu, a to i na klíč. Postaráme se o balení a vybalování věcí a nábytku a instalaci spotřebičů a dalšího bytového vybavení na novém místě.

Stěhování do Španělska probíhá celoročně kromě nedělí a svátků, protože v tyto dny nesmíme s kamionem nad 3,5 tuny na většinu evropských dálnic. Výhodnější je ovšem stěhování mimo zimní období, kdy mohou stěhovací proces komplikovat rozmary počasí.

Mezinárodní stěhování bytů, rodinných domů a chat

Kontaktujte nás:

Kontaktní formulář

Pro cenovou nabídku volejte kdykoli:

Informace:

Doba k zastižení – 24/7
Sídlo: Novobohdalecká 14, Praha 4 – Michle
Tel.: +420 774 156 687
Email: info@zahranicnistehovani.cz

O nás:

logo_white

Rodinná stěhovací firma s akcentem na zahraniční stěhovaní působící od roku 2002