Těší nás, jsme stěhováci!

Jsme rodinná firma přistupující individuálně ke všem  zakázkám. Spokojenost a pohodlí zákazníka jsou pro nás na prvním místě, a proto si zakládáme na pečlivosti a aktivní osobní komunikaci.

Díky naším dvacetiletým zkušenostem v oboru víme, jak je pro klienty stěhování náročné. Našim posláním je tento důležitý krok co nejvíce usnadnit. Toho dosahujeme díky vypracování konkrétních plánů práce, na základě kterých klient přesně ví, jaké kroky a kdy na něj čekají.
Zajistíme pro vás přestěhování vaší nemovitosti, stěhování firmy nebo uskladnění vašich věcí v průběhu stěhování.

Zařídíme úplně všechno

Majitel firmy osobně dohlíží na kvalitu odvedené práce. Logisticky celý proces řídí tak, aby práce byla vykonána v co nejkratším čase při dodržení vysokého standardu. Od ostatních firem se lišíme stěhováním bez starostí, které zahrnuje plán práce, demontáž, zabalení, naložení, případné uskladnění, převoz, vyložení, rozbalení, montáž a finální zapojení spotřebičů. Nabízíme i expresní pomoc v nouzi v případě vytopení či jiných živelných pohrom včetně rozvodu. Součástí naší služby je i vyklizení a ekologická likvidace nepotřebného. Upřímně doufáme, že Vás náš přístup přesvědčí, že i ze stěhování si můžete odnést příjemné pocity.

Naše heslo: pro bezpečí Vašich věcí uděláme maximum.

Jiří Coufal

Majitel společnosti

Zakladatel firmy a duše celého projektu. Firmu založil v roce 2002 a od té doby najezdil přes milion kilometrů po pravé a další statisíce kilometrů po levé straně vozovky. Žil a pracoval na Islandu, Novém Zélandu a mnohokrát procestoval Evropu, severní Afriku, jižní Ameriku i mnoho Asijských států. 

Jiří Coufal - Stěhování

Ve firmě má na starost vytvoření  pracovního postupu, cenové kalkulace a kontrolu kvality práce. Zkušenosti z pracovních cest i poznávání nových kultur ho  utvrzují ve smyslu vlastní práce, kterou se sám snaží vykonávat čestně a lidsky.

Naše historie, vize a hodnoty

Firma byla založena v roce 2002 z lásky k cestování. Začínala s malým rozpočtem ale velkým nadšením. To se přenášelo i na zákazníky a plynule rostl jejich počet. I díky tomu byl majitel firmy v roce 2007 vybrán do finále soutěže Živnostník roku. Účast v soutěži přinesla finanční ocenění, díky kterému mohlo dojít k navýšení vozového parku firmy. Od té doby tato společnost zastává důležité místo na poli Evropských logistických firem.

Naši klienti

Za roky našeho fungování jsme měli tu čest pracovat s klienty jako byl například šéf tajné služby britské královny, který se potřeboval přestěhovat z Prahy do Londýna. Neméně zajímavé bylo stěhování populární pražské restaurace v indickém stylu do Švédska či stěhování vysokoškolských profesorů podle potřeb jejich výzkumu. Mezi naše klienty patří také filmový kritik Pavel Svoboda, známý světoběžník Karel Růžek či teolog Ivan Idilo Štampach. Nicméně stejně cenná a obohacující je pro nás zkušenost s každým zákazníkem.

Naše cíle

Naším cílem je stálé zlepšování služeb a zajištění maximální kvality servisu. Klademe důraz na potřebnou dokumentaci, včasnou rezervaci dálničních známek a lodních lístků. Naši zaměstnanci mají zkušenosti se  zahraničním stěhováním a jsou pro svou práci  jazykově vybaveni. Pevně věříme, že se staneme i  Vaším profesionálním partnerem.

Stěhujeme například do Belgie, Dánska, Estonska, Finska, Holandska, Itálie, Litvy, Lotyšska, Lucemburska, Německa, Nizozemska, Norska, Portugalska, Řecka, Slovenska, Slovinska, Španělska, Švédska, Švýcarska. Nenašli jste stát do kterého se stěhujete? Nemusíte se bát, stěhujeme po celé Evropě. Stačí nám napsat a domluvit se s námi.

Pro cenovou nabídku volejte kdykoli:

Informace:

Doba k zastižení – 24/7
Sídlo: Novobohdalecká 14, Praha 4 – Michle
Tel.: +420 774 156 687
Email: info@zahranicnistehovani.cz

O nás:

logo_white

Rodinná stěhovací firma s akcentem na zahraniční stěhovaní působící od roku 2002